+31634868747
0
  Categorieën
Print

In 2013 zijn we begonnen met onze eigen onderneming van der Valk Office Supplies.

van der Valk Office Supplies uit Den Haag, uw kantoorspecialist en totaalleverancier in kantoorartikelen. We hebben een landelijke dekking en leveren aan bedrijven in heel Nederland en België. Naast een compleet assortiment kantoorartikelen met alle bekende A-merken en eigen huismerk ‘Quantore’ kunnen we u van dienst zijn met onder andere kantoormachines, relatiegeschenken, handelsdrukwerk en facilitaire producten voor uw kantoor en magazijn.

Sinds Maart 2020 hebben we ook een kantoor in Zoeterwoude, we zijn gevestigd in het pand van MKH Business aan de Hoge Rijndijk 251. Mocht u langs willen komen voor een kop koffie bent u altijd van harte welkom, wel vragen we u om even te bellen met ons zodat we weten dat u langskomt of een afspraak te maken op de website.

Bent u nog niet met ons bekend en wilt u ook graag een persoonlijke en enthousiaste benadering tijdens het bestellen van uw kantoorartikelen? U kunt ons bereiken per telefoon (06-34868747), per email (info@valkofficesupplies.nl) of vul het contactformulier in dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug . We zullen dan uw wensen op het gebied van de inkoop inventariseren en u daarbij voorzien van maatwerk met de scherpste condities.